PS Szeged

Hipnózis – NLP

A hipnózisról mindenki gondol valamit. Biztosan tudom, hogy nem azt ami. Elfogadom, hogy azt gondolod, hogy téged nem lehet hipnotizálni. Én abban hiszek, hogy bárkivel, bárhol, bármikor lehet hipnotikus kapcsolatba kerülni.

Egy zsebóra jobbra-balra kileng, valaki meredten nézve követi a mozgását, közben egyre jobban belesüpped a székébe, lecsukódnak a szemei, majd monoton hangon válaszol a hozzá intézett kérdésekre. Szinte mind találkoztunk már a hipnózis ehhez hasonló ábrázolásával filmekben vagy sorozatokban. Talán részben ennek tudható be, hogy még ma is sokaknak valamiféle varázslatszerű eljárás jut az eszébe, ami során a hipnotizált személy elveszíti az irányítást önmaga felett és kiszolgáltatja magát a hipnotizőrnek. Bár az emberiség évezredek óta alkalmaz hipnózisszerű gyógyító módszereket, sok idő kellett hozzá, hogy a hipnózist a kutatók kiszabadítsák a hozzá kapcsolódó tévhitek és félreértések gyűrűjéből. A módszertanilag megalapozott hipnotikus szuggesztiókat egyre nagyobb sikerrel alkalmazzák a gyógyító munkában. A testi fájdalmak mellett a lelki problémák enyhítésére is alkalmas.

Ha részt szeretnél venni a következő foglalkozáson, vagy kérdésed merülne fel, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a 06-30/564-79-88 telefonszámon, vagy az info@psszeged.hu e-mail címen, vagy kövesd a FB-on a Lélekedző- PS Szeged, Életmódtanácsadó Központ oldalát.