PS Szeged

Megnyitó – avagy Grand Opening

Megnyitó – avagy Grand Opening

Hónapok óta vártuk, készültünk és eljött a NAGY nap!

Még a „maradj otthon” kellős közepén kezdődött. Felmondtam, otthon maradtam. Minden energiámat az álmom megvalósítására fordítottam. Tervezgettem, számolgattam, illetve tervezgettünk számolgattunk. Iroda, berendezés, eszközök, gépek, áru… Miből, hogyan, mikorra. Lassan kerekedett ki. A hely választása volt a legnagyobb kihívás. Belváros legyen, de megfizethető. Kértem és megkaptuk. Meglett ez is. Bútorok. Szerelés, csavarozás. Megékezett a gép, megérkezett az áru is. Bepakolás. Néhány apró közösségi program – élményfestés. Jól sikerült, volt érdeklődés. Hivatalos megnyitó tervezés. Gondoltuk, hogy kellene a média…. Ebben a vírusos világban biztosan örülnének egy kicsi színes foltnak a történések szürkeségében. Nem jól gondoltuk. A városi tévé legalább megköszönte a meghívást és tett ajánlatot fizetett hirdetésre. A helyi rádió és az újság még erre sem méltatott. Úgy tűnik ez mégsem hír manapság. A sok meghívottból sokan jeleztek vissza: sajnos most pont nem érnek rá…. és sokan nem jeleztek vissza…. Sebaj! Mi rendületlenül hiszünk az álmunkban!

Megnyitó. Kicsi ajándék azoknak, akik megtiszteltek a jelenlétükkel és a nyár utolsó vasárnapjának délutánját velünk töltötték.

Kóstoló a csokoládék, smoothik, chipszek azon változatából amelyek beilleszthetők a diétába is. 

Semmi eladás, semmi rábeszélés, semmi kötelező. Csak egy pillanatra megálltunk és hagytunk néhány órát arra, hogy örüljünk valaminek, ami eddig nem volt Szegeden.

Köszönöm mindenkinek, aki itt volt, vagy gondolatban velünk volt!

Galéria a megnyitóról