PS Szeged

Gondolat ébresztő egy állapot felméréshez

Gondolat ébresztő egy állapot felméréshez

Fogyással az egészség hosszabb ideig tartó megőrzéséért!
Ma reggel hallottam az egyik kereskedelmi tv-n, hogy az elhízás nagy kockázatot jelent a vírusfertőzés esetén. Konkrétan azt mondták, hogy az elhízott emberek intenzívebb tüneteket produkálnak, nehezebben gyógyulnak. (Főként, ha az elhízás oka cukorbetegség, esetleg más alapbetegség is van mögötte…)

Nem szeretnék állást foglalni, és egyben megengedem, hogy mindenki azt gondolja, amit a hitrendszere enged a vírussal kapcsolatban. Mint ahogyan abban sem tartom tisztemnek az állásfoglalást, hogy kell maszk vagy sem, van vírus vagy sem, kell távolságot tartani vagy sem, kell kezet mosni vagy sem, kell óvatoskodni vagy sem, veszélyes vagy sem, kell félni vagy sem…. és ezernyi naponta előkerülő pro és kontra vélemény-nyilvánítások.
Lehetőséget ajánlok azoknak, akik szeretnék tudni (akár a vírus kapcsán, akár egyéb okokból!) hogy miből tevődik össze a szám, amit a mérleg mutat.
Ehhez egy orvostechnikai műszeres mérés áll rendelkezésre, mely pontosan megmutatja a testben lévő zsír és izom mennyiséget, a vízháztartást, a fehérje és ásványi anyag szintet. A mérés eredménye rögtön rendelkezésre áll, mint ahogyan az eredmények megbeszélésének lehetősége is. Amivel többet kínálok, mint sok más mérőpont: ha szükség és igény van rá, akkor szakképzett táplálkozási tanácsadóként személyre szóló étrendet állítok össze.

Egy biztos: vírus vagy sem, a testednek, a szervezetednek, a belső szerveidnek is könnyebb dolga van, ha kevesebb kilóval kell megbirkóznia!

Élj a lehetőséggel, szánj 30 percet az információ megszerzésére! A méréshez bejelentkezés szükséges! Tel: +36-30/564-7988

Ára: 3.500,- Ft