PS Szeged

Abhyanga masszázs

Abhyanga masszázs = a masszázsok királynője, a királynők masszázsa

Az Indiai Abhyanga masszázs az Áyurvédikus masszázsok egyik leghíresebb fajtája. Ez nemcsak hasznos, hanem egy nagyon kellemes masszázs is, amelyet, mint minden áyurvédikus masszázst, felmelegített áyurvédikus olajjal végzek.

A teljes test mentén elsöprő hosszirányú mozgások célja a Marma energiapontok közötti kapcsolatok létrehozása és az egyenletes energiaáramlást akadályozó blokkok eltávolítása.

Az Abhyanga masszázs célja, hogy helyre állítsa a test és a lélek harmóniáját, táplálja a testet olajokkal. A teljes relaxációhoz az ayurvédikus olajok alapkeverékét használom, de az olajokat egyénileg is a vendégem igényeihez, szükségleteihez, az évszakhoz, a biológiai órához igazítom. Ebben az esetben ez a masszázs kifejezett terápiás hatású lesz, és külön terápiában (minimum 5 alkalom), valamint a panchakarma szerves részeként is használható.
Ahhoz, hogy az olajok felszívódjanak, illetve mélyen behatoljanak a bőrbe és az ízületekbe, minimum 1 óra szükséges.

Ez a masszázs helyreállítja a bőr védekező képességét és légzését, enyhíti az idegi- és izomfeszültséget, tisztítja az elmét, szellemi frissességet ad, életerőt ad, javítja a vér oxigén szintjét, segíti a méreganyagok eltávolítását és a gyomor-bélrendszer normalizálását, erősíti az immunrendszert.
A masszázs után az anyagcsere folyamatok fokozódnak, így testsúly csökkentő programokba is remekül illeszkedik.

Ha jelentkezne, vagy kérdései merülnének fel, kérem vegye fel velem a kapcsolatot a 06-30/564-79-88 telefonszámon, vagy a info@psszeged.hu e-mail címen!