PS Szeged

CÉGEKNEK

COACHING

A coach az a szakember, aki egy másik ember változási, fejlődési folyamatát támogatja, ami jellemzően egy jövőbeli cél elérésére irányul.

Amikor cégvezetőként, vagy vezető beosztásban lévő alkalmazottként elérkezik az igény a változási, fejlődési folyamatra egy cél eléréséhez, akkor szükség van új szemléletre és ezek eszközökkel történő támogatására. Az igény és a tenni akarás motiválója egy coach, aki nem sémákat visz a vezetőnek, hanem egyénre, cégre szabottan támogatja a cél felé haladást.

Ebben a fejlődésben kínálok lehetőséget! Igény felmérés és árajánlat egyedileg.

Ha jelentkezne tréningre vagy kérdései merülnének fel, kérem vegye fel velem a kapcsolatot a 06-30/564-79-88 telefonszámon, vagy a info@psszeged.hu e-mail címen!

MEDiÁCIÓ

A mediáció egy speciális konfliktusmegelőző-, kezelő módszer, folyamat, mely a modern szemléletű cégvezetés elengedhetetlen velejárója.

Ahol 2 ember vagy annál több dolgozik együtt, ott elkerülhetetlen a nézetek, vélemények különbözősége és az ebből adódó konfliktus helyzet. Ilyenkor jön jól egy mediátor, aki elfogultság nélkül közvetít a felek között, hogy mielőbb egyezség születhessen, amely mind két fél megelégedettségét szolgálja. A mediátor közreműködése egyaránt hatékony a dolgozók és a vezetők között, valamint az egyenrangú beosztásban dolgozok nézeteltérésekor is.

A mediáció egy folyamat, amely esetleg több alkalmat is igényel a teljes és mindenki számára egyaránt elfogadható kompromisszum megszületéséhez.

Lehetőséget biztosítok 30 főnél több alkalmazottat foglalkoztató cégeknek havi rendszerességgel mediációs ülésekre.

Ha igénye van mediátor jelenlétére, vagy kérdései merülnének fel, kérem vegye fel velem a kapcsolatot a 06-30/564-79-88 telefonszámon, vagy a info@psszeged.hu e-mail címen!