PS Szeged

"SOSEM KÉSŐ AZZÁ VÁLNI, AKI LEHETTÉL VOLNA"

divider-free-img.png

Amiben tudok neked segíteni

Coach-ként zseblámpát adok a kezedbe, hogy a problémáid sötét padlásán minden zugba bevilágíts, hogy megtaláld a számodra legjobb kiutat. Lehet, hogy én a padlásajtót választanám, míg Te a tetőablakon akarsz kimászni. Ha ez a döntésed, ebben támogatlak.

És mert a humor a legtöbbször segít lendületet venni, mondhatnám így is: A coach egy olyan segítő szakember, akivel bátran megoszthatod a problémáidat, mert úgysem fog segíteni. Viszont végig idiótán mosolyog, hümmög és bólogat. Ez kellően felhúz annyira, míg végül kínodban megoldod az egészet egyedül, ott helyben.

Énidő

Élmény festés – kreatív énidő

Ma egyre nagyobb teret hódít az alkotás, kreatív elfoglaltság, mint ahogyan az önismeret is.

Önismeret

Ismerd meg és motiváld magad

Hidd el, náladnál jobban senki nem ismer téged! Mindenre tudod a választ, csak engedni kell felszínre kerülni…

Beszélgetés

Meat up – üzleti reggeli

Tudtad, hogy a téged legtöbbet körülvevő 5 ember átlaga vagy? Reggelizz a neked leginkább megfelelő társaságban! Havi egy-egy alkalommal különböző csoportoknak szervezek motivációs reggelit.

Masszázs

Frissítő, vagy ellazító masszázs

Abhyanga masszázs, reflexzónás talpmasszázs, vagy fülakupunktúrás addiktológia

Relaxáció

Hipnózis – NLP

A hipnózisról mindenki gondol valamit. Biztosan tudom, hogy nem azt ami. Elfogadom, hogy azt gondolod, hogy téged nem lehet hipnotizálni. Én abban hiszek, hogy bárkivel, bárhol, bármikor lehet hipnotikus kapcsolatba kerülni.

Mediáció

Békéltetés mesterfokon

A mediáció egy konfliktus megelőző, kezelő módszer, folyamat. A nézetek különbözősége olykor a békés kommunikációra sem ad lehetőséget. Ilyenkor szükség van egy közvetítő szakemberre, hogy megértsék egymást a felek.

Ha úgy érzed...

Az álmok nem “valóra válnak”. Minden, ami sikerül, csak a te műved és a megvalósításban elakadtál, hogy igazából te magad vagy az akadály, hogy a megoldások keresése helyett már sorolod is a kifogásokat – akkor találkoznunk kell!
Ha úgy érzed, hogy egy-egy beszélgetéshez – bár egy nyelven beszéltetek – mégis tolmács kellett volna, hogy megértsétek egymást – akkor találkoznunk kell!

A coaching lényege és célja is pontosan itt ragadható meg.
Első és igazán nagy „falat” önmagad megismerése, működésed megfigyelése.

Engedd meg, hogy megmutassam, amit teszel, hogy láthasd te is!

Egy nagy utazásra hívlak!

TRÉNINGEK

Szeretetnyelv

Az önismeretünkhöz tartozik a saját motivációnk, dicséret befogadásunk megismerése. Nem...

Tovább