PS Szeged

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

COACHING

Mikor gyere coachingra:

  • ha megismerkednél önmagaddal
  • ha változást szeretnél, vagy ha nem szeretnél változást
  • ha tudod mi a célod, vagy ha keresed a célod
  • ha a célodhoz keresed az utat, vagy ha járod az utad és a célt keresed
  • ha a testedződ mellé szükséged van a LELKED edzőjére is

Mikor NE gyere coachingra:

  • ha minden OK, és jól van úgy, ahogy van
  • ha arra vársz, hogy valaki dönt helyetted és megmondja a tutit
  • ha nem tudsz egy órányi időt szánni magadra

Az előre meghirdetett csoportos tréningek listája folyamatosan bővül, így biztosítom neked a folyamatos fejlődés lehetőségét.

Az előre meghirdetett csoportos tréningek listája folyamatosan bővül, így biztosítom neked a folyamatos fejlődés lehetőségét.

A felsorolt tréningeken kívül bármilyen elakadással az életedben, kérdéseddel bátran keress meg!
Ostoba kérdés, vagy bagatell elakadás nincs!
Mindenre van egy előre mutató kérdés, módszer, amely segítségedre lesz.

Egy jó coach ma már nem luxus és mindenkinek jár!

Ha jelentkeznél tréningre vagy kérdéseid merülnének fel, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a 06-30/564-79-88 telefonszámon, vagy a info@psszeged.hu e-mail címen!

MEDIÁCIÓ

A mediáció egy konfliktus megelőző, kezelő módszer, folyamat. A nézetek különbözősége olykor a békés kommunikációra sem ad lehetőséget. Ilyenkor szükség van egy közvetítő szakemberre, hogy megértsék egymást a felek.

A mindennapi életünkben rengeteg konfliktus helyzet adódik. Szerencsére ezeknek a helyzeteknek a nagy részét gyorsan, könnyen meg tudjuk oldani. Adódnak azonban olyan helyzetek, ahol nem tudunk kompromisszumot kötni. Ez adódhat az érintettségből, információ hiányból, korosztályos különbségekből, … vagy mert egyszerűen nem megy.

Ilyen helyzet lehet például egy válás. Nem kizárólag a párkapcsolat megszűnésére gondolok, ahol a kötődések, emlékek miatt nehéz az egyezség, de lehet ez egy munkahelyi váltás, vagy a felnőtté vált gyermekünktől való elválás/elengedés konfliktusa. Szinte napi konfliktus lehet a kamasz – szülő közötti konfliktus. Néha mintha nem egy nyelvet beszélnénk a kamasz gyermekünkkel, vagy éppen a szülőnkkel, és nem halljuk meg a másik fél szavai mögött rejtőző igényét.

Ezekben a vitás helyzetekben jön jól egy mediátor, aki elfogultság nélkül közvetít a felek között, hogy mielőbb egyezség születhessen, amely mind két fél megelégedettségét szolgálja.

Ha szükséged van mediátori közvetítésre vagy kérdésed merülne fel, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a 06-30/564-79-88 telefonszámon, vagy az info@psszeged.hu e-mail címen, vagy kövesd a FB-on a Lélekedző- PS Szeged, Életmódtanácsadó Központ oldalát.