PS Szeged

LOGO-FINAL-NUTRI-FOOD-PLAN_zöld és magenta

SPECIÁLIS FOGYÁS

ÉS TÁPLÁLKOZÁSI PROGRAMOK

Aktuális

MEGNYITÓ – AVAGY GRAND OPENING

HÓNAPOK ÓTA VÁRTUK, KÉSZÜLTÜNK ÉS ELJÖTT A NAGY NAP!

Világsikerű programok testsúlyoptimalizációhoz

A fogyás egészséges és biztonságos módszere

40 éves hagyomány

Kiegyensúlyozott tápanyag- és alacsony energiatartalmú programok

Teljes értékű étkezéshelyettesítés

Klinikailag tesztelt és orvosilag bizonyított a gyakorlatban

Szakértői felügyelet mellett történő gyors fogyás

Amiben tudok segíteni

Testelemző mérést követően megbeszéljük a kívánt testsúly elérésének idejét. Az időhöz és a jelenlegi táplálkozási szokásokhoz igazodva kialakítok egy éhezés mentes, tartható, egyedi diéta programot a Nutri Food Plan teljesértékű táplálékaival. A diéta alatt havi mérésekkel, receptekkel, beszélgetésekkel motivállak!

Egészséges táplálkozási étrend

A kívánt testsúly elérése után sem hagylak magadra! Fokozatosan térünk vissza a normál táplálkozási szokásokhoz. Egyedi tervet alakítunk ki az életviteled figyelembe vételével.

Fogyókúrás étrend

Egész napi étrendet biztosítom számodra a NutriFood Plan TELJES ÉRTÉKŰ táplálékaival. A diéta alatt nem lesznek hiányok a szervezetedben sem vitaminokból, sem ásványi anyagokból, nem kell pluszban vitaminokkal kiegészíteni a táplálékokat.

Visszajelzések

Ballai Katalin

Szeretném ezúton is megköszönni azt a sok figyelmességet, kedvességet és tanácsadást, amit tőled kaptam az elmúlt hetekben. Mondanám, hogy véletlenül keveredtem el hozzád, de tudjuk, hogy nincsenek véletlenek. 

Kicsit félve vágtam a programba, főleg az fogott meg, hogy csak 2 hétről volt szó... Azután belejöttem és kétszer hosszabbítottam ezt a két hetet. Fantasztikus volt ez a 6 hét. A testem változásai minden napra hozott boldog meglepetést. Hol a bokámon vettem észre valami változást, hol a pocakomon, hol a combomon vagy éppen az ujjaimon. Mondhatnám, hogy minden megváltozott. 

A legfantasztikusabb változás (nem hanyagoljuk el a láthatóakat) mégis az a belső változás, amin keresztül mentem, amit a veled folytatott beszélgetések nagyban megerősítettek. 

Megtanultam gondoskodni és törődéssel odafordulni magamhoz. Azért valljuk be, sokan mindenkivel törődünk, csak magunkra már nem jut idő. Hát most jutott! És ezért mérhetetlenül hálás vagyok!
A termékek nagyon sokat segítettek. Könnyű és egyszerű az elkészítésük és az ízük is jó. Mivel nagy a választék, így biztosan mindenki talál az ízlésének megfelelőt!
Ez volt életem első olyan étrendje, ahol nem lázadtam, nem ellenálltam, hanem fegyelmezetten és végig nagy lelkesedéssel csináltam. Hogy ezt igazából a termékek érték el nálam vagy te...???

Ki tudja? 

Köszönöm!